Obložené chlebíčky zo zemiakov

rybka59 - bez fotkyrybka59, 6. októbra 2015

Recept mam z časopisu už dávnejšie a je pre tých, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú diétu. Dávam ho pre všetkých, ktorí musia dodržiavať túto diétu Zobraziť celý popisRecept mam z časopisu už dávnejšie a je pre tých, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú diétu. Dávam ho pre všetkých, ktorí musia dodržiavať túto diétu ako moja kamarátka Hanka.

4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

5 ks
Na oblohu:




Postup

  1. 1

    Zemiaky v šupke predvarte, ale nedovarte. Ostrým nožom ich neošupane nakrajajte na platky hrube asi na 1cm. Platky môžeme piecť na grile alebo na čistej platni, kde platky zemiakov dopečieme. Nemaju mať stred surovy, nesmu sa ale ani rozpadat. Teraz už zaleži na vašej fantazii, čim ich ozdobite. Dajte veľa šunky a syra, nepridavajte soľ, na vajíčka a zeleninu trocha soli nezaškodí. Tieto chlebíčky sú vynikajuce za tepla aj za studena. Dobru chut.

Diskusia k receptu

denyany
Aký jednoduchý, a pritom variabilný recept! Na najbližšiu oslavu ich urobím popri klasických chlebíkoch, bude to pestrejšie.
rybka59
Dakujem za komentáre ,snad som receptom niekom pomohla...Som tu len kratko ,ale už som vyskušala vela receptou a zatial nam všetky chutili .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia