
Feniklové arancini s krabími tyčinkami
Zbytkové rizoto, plus čokoľvek tam napcháš a vypražíš, bonus je ťahavý syr vo vnútri.

Knedľový „tatarák“
Nemám rád hovädzie mäso, tak som si spravil takýto. Je to v podstate recept čo...

Zapekaný cesnakový chlieb
Cesnak pripravíme tak, že hornú časť hlavičiek odrežeme, dáme na alobal, polejeme trochou olivového...

Muffiny so špenátom
Vajcia, biely jogurt a smotanu dáme do misky a metličkou vymiešame. Pridáme olej a opäť...

Cibuľový muffin s mliečnou penou
Cibule olúpeme, nakrájame na plátky a urestujeme s tymianom na oleji dozlata. Potom ich rozmixujeme...

Zapekaná focaccia s morušovým džemom
Zaváranie nie je len o povinnosti spracovať zeleninu a ovocie do džemov, kompótov, čalamád, pyré či...

Broskyňa s lososovo-limetkovou penou
Maliny, broskyne, hrozno, čerešne, ríbezle, marhule, černice, melóny... Bola by...

Grilovaný syr na slivkách
Syr natrieme grilovacím korením a dáme ho do alobalu odležať aspoň na hodinku.

Pizzové ruže z lístkového cesta
Plát cesta nakrájame na pásiky a tie poprepichujeme vidličkou.

Slané košíčky s cviklovou plnkou
Vychutnajte si tieto jednoduché a trendové chuťovky.

Závin s červenou cibuľou
Mnohí z nás nevedia, čo s červenou cibuľou. Ponúkam preto recept, ktorý nesklame.

Klobáska v pikantnej korenistej omáčke
Veľmi dobrý a chutný recept. Koho omrzí klobása s horčicou alebo chrenom, nech určite vyskúša....

Makrelové špízy
Makrela zrolovaná do plátku cukety bude nie len chutiť výborne, ale aj určite prekvapíte vašich hostí,...

Avokádové krekry
Pridajte do cesta na slané pečivo aj avokádo a upečte si tieto originálne krekry.

Syrovo-paradajkové Amorove šípy
Pripravte mini prekvapenie pre vaše lásky ako malé romantické pohostenie. Postačia vám k tomu drobné paradajky...

Leporelo sendvič s hovädzími hoblinkami
K stolu, aj do prírody! Pre gazdiniaka, no týmto variantom „obloženého chlebíka“ sa zavďačíte...

Zajačia paštéta v domácom lístkovom ceste
Paštéta pečená v krehkom ceste ako výborný koláč je výsadou francúzskej kuchyne. Ponúkame vám vynikajúcu verziu...

Vajcia plnené rybacou penou
Vajcia uvarené natvrdo olúpeme, rozkrojíme na polovice a vyberieme žĺtky. V miske dôkladne zmiešame maslo, ...

Špargľa s parmezánovým snehom a olivovým krekerom
Kreker: Najprv spojíme múku, parmezán, cesnak, rozmarín, olivy a olivový olej. Pomaly miešame a...

Cviklové vafle
Sladké vafle pozná každý. Ale čo tak spojiť príjemné s užitočným a vyskúšať zeleninové vafle? Napríklad...

Oblečený sleď
селедка под шубой, v preklade sleď pod kožuchom, je ukrajinsko-ruský vrstvený šalát. Pripravuje sa na...