
Sušené stehno
Stehno umyjeme a osušíme. Cesnak nasekáme najemno, bobkové listy rozdrobíme, rozmarín nakrájame a všetko...

Tofu fašírky s nori riasou
Improvizácia z toho čo som mala k dispozícii a vydarilo sa :-)

Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou
Všetky suroviny na dresing premiešame a necháme všetky chute prepojiť.

Vrecká z hovädziny a syra
Bresaolu nakrájame na tenké plátky. Rozotrieme syr gorgonzola dolce a nabok poukladáme zelené fazuľky. Stiahneme...

Datlový krém s horkou čokoládou
Nakopilo sa mi väčšie množstvo sušených datli, tak som robila pokusy, skúsila som urobiť nejakú...

Hubové palacinky
Z prísad urobíme cesto, ktoré necháme 10 – 15 minút postáť. Na rozohriatom oleji upečieme...

Cuketový koláč s kukuričnou krupicou
Tento koláč robievam cez sezónu cukiet veľmi často, hlavne keď má prísť návšteva. Vždy sa...

Inovecká saláma s paprikou a cibuľkou
Papriku nakrájame na jemné julienne pásiky a cibuľku na malé kocky. Pečivo natrieme horčicou, poukladáme...

Kuracia paštéta so zeleninou
Mäso pokrájame na väčšie kocky a zmixujeme. Petržlenovú vňať a šalotku nasekáme nadrobno a zmiešame s...

Kanapky s cesnakovou krevetkou
Cibuľu, cuketu a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme na olivovom oleji, pridáme kečup a...

Pečené chvosty homára s romain šalátom
Na slávnostný obed som tentoraz pripravil jedlo finančne „náročnešie“. No veď ale peniaze si hen do...

Avokádové mini košíčky
Avokádo rozpučíme vidličkou, cibuľu a paradajky nakrájame nadrobno.

Bezlepkový šalát s brokolicou
Bezlepkové penne aj brokolicu uvaríme v slanej vode. Brokolicu po uvarení rýchlo schladíme studenou vodou, ...

Plněné olihně (kalamáry) s rajčatovou omáčkou
Miluji mořské plody a ráda ochutnávám hlavně na dovolené u moře různé úpravy. Moje recepty najdete...

Údený pstruh s brusnicovo–chrenovou penou
Téma vianočný stôl je pestrou a bohatou prehliadkou slovenských tradičných jedál, veď čo región, to...

Maškrta s lososom
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme ich vychladnúť, olúpeme, rozpolíme a vyberieme žĺtky.

Cviklámenový šalát
Cyklámenový - cviklový šalát, z akého by Barbie odpadla, keby videla tú úžasnú farbu...

Grilované kalmáry so zeleninou a pikantnou omáčkou
Kalmáry prekrojíme, ľahko naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a necháme asi 1 hodinu...

Treska s cviklovým šalátom
Nápad vznikol vo chvíli, keď som si všimol, že cviklu som postrúhal na veľkých a...

Papriková klobása
Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, premiešame s rozotreným cesnakom a necháme stáť 4 –...

Stredomorská misa
Výborné a jednoduché predjedlo, vďaka ktorému sa prenesiete do stredomorských krajín.