Sushi burrito
Ryžu uvaríme podľa návodu na obale. Fritézu alebo panvicu s olejom rozpálime. Každú riasu naplníme...
Ceviche de pescado
Peruánska špecialita, ktorá sa môže javiť, že je len pre odvážnych, ale to je...
Zapekaná cuketa
Cuketu a syr postrúhame na hrubo, všetko spolu zamiešame, dáme na vymastený a strúhankou vysypaný...
Stredomorský koláč s tuniakom a ryžou na spôsob fritatty
Frittata je talianske jedlo na báze vajec podobné omelete alebo quiche ale bez cesta a s rôznymi...
Chikorita na paprike
Ďalší zo série improvizovaných receptov, ktoré sa väčšinou rodia v potravinách a následne doma pri sporáku....
Jahodové guľky bez lepku
Jahody už dnes dostať v obchodoch celoročne, a preto nie je problém si ich zadovážiť. Zemiakové cesto na guľky sa nám ale nie vždy chce pripravovať. Súhlasíte? Ak áno, máme pre vás skvelý tip, ako si túto prácu skrátiť a ušetriť čas....
Krevetové risotto
Krémové, talianske a žiadne iné, nie suché, nie s hráškom a mrkvou :)
Pitta z kyslej kapusty
pitta je grécke jedlo, môže byť z rýb, brokolice, mletého mäsa a pod. Skúsila...
Šťavnatý burger s cviklou
Ideálne letné jedlo na každú grilovačku, to je chutný burger. Náš šťavnatý burger s cviklou...
Zeleninovo-batátový krém so slaninkou
Vhodný na zahriatie a doplnenie vitamínov. Slávnostnejšie jedlo.
Tekvicovo-mandľový trhanec bez lepku
Aj vy preferujete sladké raňajky, ale chceli by ste zároveň niečo zdravšie a výživné? Máme pre vás riešenie v podobe receptu na tekvicovo - mandľový trhanec....
Krém z póru s vermútom a mliečnou penou
Na masle opečieme nakrájaný pór, zalejeme vývarom a pridáme očistené a nakrájané zemiaky. Ochutíme a varíme asi 30...
Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou
Táto lahodná kombinácia opečenej tilapie, špargle, cherry paradajok a citróna s ryžou SOS Classic vytvorí chutný a zdravý obed....
Losos s pórom a kaparami
Pohodové jedlo do sychravých chladných dní. A ak zoženiete kvalitného lososa, povýšite ho na dobrý nedeľný obed....
Hovädzie špízy so zelenou salsou
Hovädzie steaky nakrájame na približne rovnaké kocky. Cherry paradajky prerežeme na polovicu a cibuľu na štvrtinky....
Pečená treska s petržlenovo-chrenovou krustou
Biela ryba chutí lahodne s touto chrumkavou bylinkovou krustou
Makrelové špízy
Makrela zrolovaná do plátku cukety bude nie len chutiť výborne, ale aj určite prekvapíte vašich hostí,...
Grilovaný syr na slivkách
Syr natrieme grilovacím korením a dáme ho do alobalu odležať aspoň na hodinku.
Pečená bravčová panenka v slanine
Ak použijete kvalitnú bravčovú panenku, výsledok bude dokonalý.
Zemiakovo-mäsová maškrta
Chutne pripravené zemiačiky z kuchyne našich starých matiek majú svoje čaro detských čias. Vyskúšajte tento recept......
Cestoviny s bazalkovým tofu
Tofu je surovinou na prípravu mnohých jedál. Jeho príchuť volíme podľa toho, čo z neho chceme pripraviť...
Klobáska v pikantnej korenistej omáčke
Veľmi dobrý a chutný recept. Koho omrzí klobása s horčicou alebo chrenom, nech určite vyskúša....
Makrela a lilkové pyré
Lilky podélně rozřízneme a osolíme. Obrátíme řezem dolů a položíme přes okraje misky, aby mohla...
Zapečená špagetová tekvica s brokolicou
Špagetová tekvica nie je u nás bežnou zeleninou. Je ale veľmi vďačná na prípravu rôznych jedál...
Broskyňa s lososovo-limetkovou penou
Maliny, broskyne, hrozno, čerešne, ríbezle, marhule, černice, melóny... Bola by...
Sekaná s kelom
Je to taký môj zlepenec, čiže všetko sa dá zmeniť a upraviť podľa vlastných zvyklostí, ktoré aplikujete pri príprave sekanej......
Marmitako z tuniaka
Recept pochádza z krajiny Baskov. Je viacej spôsobov prípravy, ja vám ponúkam ten náš, ...