Rybacia fileta na fazuľke fotorecept
Foto: tejaja
Ryby a zelenina je výborná kombinácia. Čerstvé fazuľky výborne dopĺňajú každú rybu a vytvárajú ľahké, ale zdravé jedlo.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú fazuľku, osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak, podlejeme 3 lyžicami vody a 10 minút podusíme.
-
2
Pridáme nakrájané paradajky a ešte spolu 10 minút dusíme.
-
3
Medzitým zmiešame múku s mletou paprikou a mletou soľou s kurkumou a filety ryby obalíme. Na oleji osmažíme z oboch strán.
-
4
Zeleninu rozdelíme na taniere, pridáme filetu ryby a výpekom pokvapkáme. Prílohu zvolíme podľa chuti, napr. zemiaky.
Diskusia k receptu