Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou
Foto: ryzasos
Táto lahodná kombinácia opečenej tilapie, špargle, cherry paradajok a citróna s ryžou SOS Classic vytvorí chutný a zdravý obed. Dobrú chuť!
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarte ryžu podľa pokynov na obale. Odkryte a nechajte odpočívať.
- 2
Očistite a umyte špargľu. Cherry paradajky umyte. Citrón opláchnite a nakrájajte na tenké kolieska.
- 3
Na panvici s trochou oleja opečte filety tilapie z oboch strán dozlatista. Dochuťte soľou a čiernym korením podľa chuti.
- 4
Do tej istej panvice pridajte trochu oleja a opražte špargľu a cherry paradajky až do zmäknutia, približne 5-7 minút. K zelenine pridajte citrónové kolieska.
- 5
Na tanier dajte uvarenú ryžu, na vrch pridajte filetu tilapie a zeleninu s citrónom.
Tiež tilapia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu