Opečená tilapia
Opečená tilapia

Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou

ryzasos - fotkaRyža SOS, 8. februára 2024. Komerčný recept.
Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou
Foto: ryzasos

Táto lahodná kombinácia opečenej tilapie, špargle, cherry paradajok a citróna s ryžou SOS Classic vytvorí chutný a zdravý obed. Dobrú chuť!

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 filety
250 g
250 g
1 ks
2 šálky




Postup

  1. 1

    Uvarte ryžu podľa pokynov na obale. Odkryte a nechajte odpočívať.

  2. 2

    Očistite a umyte špargľu. Cherry paradajky umyte. Citrón opláchnite a nakrájajte na tenké kolieska.

  3. 3

    Na panvici s trochou oleja opečte filety tilapie z oboch strán dozlatista. Dochuťte soľou a čiernym korením podľa chuti.

  4. 4

    Do tej istej panvice pridajte trochu oleja a opražte špargľu a cherry paradajky až do zmäknutia, približne 5-7 minút. K zelenine pridajte citrónové kolieska.

  5. 5

    Na tanier dajte uvarenú ryžu, na vrch pridajte filetu tilapie a zeleninu s citrónom.

Diskusia k receptu