Foto: mecom
Komerčný recept
30 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Melóny si nakrájame na kocky. Mätu a petržlen na sekáme nadrobno.
- 2
V mise zľahka zmiešame všetky ingrediencie okrem oleja, sweet chili omáčky a pomarančovej šťavy. Dáme na 20 minút odležať.
- 3
V druhej mise medzitým zašľaháme olivový olej do pomarančovej šťavy s lyžicou sweet chilli omáčky, osolíme a okoreníme. Zmiešame s melónmi. Plátky šunky opečieme na panvici s vrúbkovaným dnom. Na tanier naložíme melónovú salsu a pridáme opečené plátky šunky.
Tip: Nakrájaný melón pustí vodu. Tu vyceďte, aby salsa nebola veľmi vodová.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu