Tento recept vymyslela moja babka. Je veľmi dobrý aj ja som ho už skúšal a bol výborný. Vznikol v sedemdesiatych rokoch.
20
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
90 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
mleté mäso sa vymieša so soľou a čiernym korením a mliekom a dáme do chladničky na pol hodiny
- 2
urobíme si praženicu (posolenú) a dáme ju vychladnúť, otvoríme moravanku a vytiahneme šunku
- 3
rozválkame mäso,položíme šunku , poukladáme praženicu dáme moravanku a zmotáme dáme na plech
- 4
rozohrejeme trúbu na 200 stupňov a dáme do trúby, podľa potreby podlievame vodou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu