Zemiakové kapsičky
Jedno sobotné dopoludnie som nazrela do chladničky a nápad bol na svete...
Vyprážané jaternicové rezníky so zeleninou
Dnes tak trošku sviatočný obed. Urobila som jaternicové kúsky a vypražila... jedlo som podávala so šalátom....
Kuřecí maso s fenyklem
Variabilní recept na kuřecí maso ovoněné vyjímečně lahodnou chutí fenyklu. Tato verze je z kuřecího prsního...
Cukety so zeleninovou plnkou
Cukety rozpolíme a vydlabeme, osolíme, okoreníme a ochutíme tymianom. Očistíme mrkvu, nakrájame na...
Lokše s makom a čerešňami
Veľmi jednoduché a chutné jedlo. plnila som ich s mletým makom a čerešňami.
Hovädzí vývar
Paradajky a ocot sú možno zvláštne prísady do hovädzieho vývaru, ale majú svoje opodstatnenie....
„Dobrý prase všetko spase“ - praženica so šunkou a syrom
... keď už neviete, čo si dať, treba , ,...
Špenátová polievočka s medvedím cesnakom
Kúpila som si pol kg špenátu a nevedela som čo s ním. Tak som sa inšpirovala...
Bezlepkové šunkafleky s hráškom
Nemáte čas a potrebujete uvariť rýchly obed a bez lepku? Vyskúšajte náš dnešný recept na bezlepkové šunkafleky s hráškom....
Soté podľa mňa:)
to to jedlo pripravujem ked nemam vela casu na varenie je rychlo hotove a nam velmi chuti:)
Prekladané zemiaky s čabajkou
Dávno som túto chutnú klasiku nevarila. Niektorí ju nazývajú aj Francúzske zemiaky, len samotní Francúzi...
Nové zemiaky s Ajvarom
Komerčný recept<br /> Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom a korením na pečené zemiaky, tak...
Odpaľované knedličky ako príloha
Sú veľmi jemné. Recept som si kedysi vystrihla z dajakého časopisu.
Hanger steak s vínovo-brusnicovou redukciou
Po dlhšej dobe jeden hanger nezaškodí :-) Odkaz pre všetkých dobrých ľudí: NENECHAJTE SA VYŠTVAŤ !!!
Mrkvovo-pomarančový krém
Ak máte radi zaujímavé chute, určite musíte vyskúšať tento mrkvovo-pomarančový krém. Jeho príprava je skutočne...
Plnené kapustné listy
Turkom ďakujeme za krásu našich žien a sarmu. Bola to náhoda, že sultán...
Pečené pliecko so špenátom a s trhanými plackami
Bravčové pliecko osolíme, okoreníme, obalíme nasekaným rozmarínom a uložíme na noc do chladu. Potom...
Cuketové zemiaky
Nechala som sa inšpirovať a pridala niečo vlastné. Všetkým chutilo :)
Hydinová pečeň po libanonsku
Velmi zajímavá kombinace a překvapivě velmi dobrá. Varianta teplá i za studena.
Vegetariánsky stroganov
Jedno z mojich najobľúbenejších jedál. Seitan môžete použiť aj kúpený, ja som si vyrobila vlastný....
Zelný prejt z kysaného zelí
Zelný prejt z kysaného zelí je další z mnoha receptů, při kterém lze elegantně zužitkovat zbylé dušené kysané zelí. Pokrm je velmi sytý a chutný....
Rajčinová polievka s bezlepkovými krutónmi
Rýchla, zasýti a chutí dospelým aj deťom. Dobrá rajčinová polievka je jedlo, ktorému len málokto povie nie....
Restovaná ryža Chaufa
Arroz chaufa alebo restovaná ryža chaufa je tradičný peruánsky pokrm. Je to jednouché a chutné jedlo pozostávajúce z praženej ryže so zeleninou, vajcami a kuracím mäsom....