Zeleninové fašírky z odšťavovača fotorecept
Obed doslova z „odpadu“ - pevné časti zeleniny a ovocia, čo vypľul odšťavovač do nádobky na odpad. Neuveriteľná dobrota, k tomu šalát z čerstvej zeleniny a domáce hranolky, naša rodinná závislosť.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
500 g (mix) |
|
4 strúčiky |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 Hrsť |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
3 PL |
|
1 ČL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Suchú dužinu, ktorá mi zostala pri výrobe šťavy, bola tam cvikla, mrkva, jablko, som zmiešala s nastrúhaným surovým zemiakom a cesnakom, vajíčkom, soľou, bylinkami podľa chuti a asi 1 PL ryžovej múky.
-
2
Vytvarovala karbonátky, obalila v zmesi ryžovej múky, tekvicovej múky, chia semienok a ľanových semienok.
-
3
Jednu časť som urobila na panvici na olivovom oleji, druhú v rúre.
Diskusia k receptu