Rezance s cuketou

redakcia - fotkaRedakcia, 25. augusta 2009 11:28
Ďalšie recepty »
4
porcie
20 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 ks
150 g
2-3  strúčiky
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rezance uvaríme v osolenej vode, môžeme do nej pridať aj PL oleja, aby sa nezlepili. Cuketu pokrájame na malé kúsky alebo kocky a uvaríme v osolenej vode domäkka.

  2. 2

    Potom vodu zlejeme, pridáme syr, oregano, cesnak a všetko miešame dovtedy, kým nevznikne hladká kašovitá zmes.

  3. 3

    Pridáme ju k rezancom a dôkladne premiešame. Podávame so zeleninovým šalátom.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist