Hlávková kapusta s mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 8. januára 2010

Suroviny

200 g
100 g
100 g
1 PL
1 KL
1 KL
1 KL
1 ks
20 g
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájané na rezance naložíme do zmesi zo sójovej omáčky, trochy vody, bielku a škrobovej múčky. Kapustu nakrájame na jemné rezance, opražíme na troche oleja a osolíme. Za stáleho miešania dusíme asi 8 minút.

  2. 2

    Na druhej panvici rýchlo osmažíme naložené mäso. Potom kapustu a mäso zmiešame a ešte krátko podusíme. Pridáme pór nakrájaný na dlhé rezance, okoreníme a chuť zvýrazníme octom.

  3. 3

    Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu