Foto: jody
Neviem ako vy, ale ja mám rada lečo len v lete. V zimnom období ho pridávam pod mäso, ale samotné mi nechutí. Je to Zobraziť celý popisNeviem ako vy, ale ja mám rada lečo len v lete. V zimnom období ho pridávam pod mäso, ale samotné mi nechutí. Je to proste pre mňa výhradne letné jedlo. :-)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olej šupneme cibuľku a osmažíme ju do zlata.
-
2
Pridáme k nej párok pokrájaný na kolieska a necháme prehriať.
-
3
Mala som hotové lečo, tak som ho tam šupla, inak samozrejme by na radu prišli najprv papriky a neskôr rajčiny...
-
4
Do zmesi vyklepneme vajíčka a vymiešame na požadovanú hustotu.
-
5
Posolíme až nakoniec. Podávame s krajíčkami čerstvého chleba alebo varenými zemiakmi. Dobrú chuť. :-)
minule som nemala ani jednu paradajku, tak som si osmahla len papriky s vajíčkami na cibuľle a bolo to tiež prudko jedlé :-)