Platýs, morský vlk a krevety

bozulka - fotkabozulka, 2. júla 2010
Platýs, morský vlk a krevety
Foto: bozulka

Dnes bol obed príliš dietny,tak som musela večeru vylepšiť.

2
porcie
35 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 ks
400 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ryby som mala chladené,len som ich očistila,naporcovala,osolila bylinkovou soľou a v troj obale vysmažila. Krevety som vylúpala / boli predvarené celé / jemne osolila okorenila a na olivovom oleji kde som mala 2 celé strúčiky cesnaku jemne osmahla.Uložila som na tanier,pridala citron na mesiačiky a s pohárom bieleho vína labužnícky vychutnávala.Ja nemusím mať žiadnu prílohu a manžel si dáva chlebík.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
jééj, pridala by som sa k tebe, bozulka:), fajnová večera :)
@sjuz , kľudne bola by si vítaná ešte ostalo, aj vinko/ Tokaj furmint-ľahučký/ a ja som mala aj raňajky mne to nevadí aj studené,ohrievané už to nieje ono/.
@janger , nie len vypadalo...!!!!