Biela ryba s fazuľou

podravka - fotkapodravka, 2. augusta 2016
Biela ryba s fazuľou
Foto: podravka

Komerčný recept
Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

800 g
1 PL
1 ks
1 ks
1 konzerva
1 konzerva
1 ks
30 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.

  2. 2

    V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.

  3. 3

    Do tej istej panvice pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.

  4. 4

    Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

  5. 5

    Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: