Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme vegetou a necháme postáť 15 minút.
- 2
V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
- 3
Do tej istej panvice pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
- 4
Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.
- 5
Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu