Kurča na kyslej kapuste

komodor - bez fotkykomodor, 9. februára 2010

Tento recept som si upravil na základe jedného receptu z časopisu život.

Suroviny

1 ks
200 g
2 ks
4 strúčiky
150 ml
1 kg




Postup

  1. 1

    Kurča rozporcujeme, potrieme olejom a rozotretým cesnakom, osolíme, okoreníme a posypeme mletou paprikou a rascou. Takto upravené kurča odložíme na pol hodiny do chladničky.

  2. 2

    Pekáč potrieme olejom, poukladáme na plátky nakrájanú údenú slaninu na ktorú rozložíme kyslú kapustu. Na kapustu rovnomerne rozložíme nakrájanú cibuľu, polejeme kečupom a poukladáme pripravené kurča, zakryjeme a pečieme asi 1,5 hodiny. Všetkým doma to chutí , ako prílohu podávame knedlu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia