
Goody Foody Vegan burger so zelerovo-zemiakovým pyré a s figovým chutney
Goody Foody Vegan burger so zelerovo-zemiakovým pyré a s figovým chutney

Jablkové smažienky
Tieto vyprážané chrumkavé kôpky sú plné kúskov jabĺčok a obalené vo voňavej zmesi s vanilkovým a škoricovým...

Prekladané zemiaky
Očistené zemiaky nakrájame nakolečka asi tak 0, 5cm a dáme do zapékacej misky. Kto má sklenú nemusí...

Lečo s baklažánom, cícerom a sójovou smotanou
Prvýkrát som skúšala lečo so „smotanou“....

Jahňací chrbátik v mätovej kruste s paštrnákovým pyré a mladým špenátom
K blížiacej sa jari určite patrí jahňacie mäsko. K tomu patriace všetko mladé a zelené potraviny....

Krevetové risotto
Krémové, talianske a žiadne iné, nie suché, nie s hráškom a mrkvou :)

Kura so slaninkou
Stehná vykostíme a nakrájame na hrubé prúžky. Cibuľu prekrojíme na polovičku a posekáme na mierne hrubé...

Kurča s šunkou a syrom
Ideálny recept na túto ubehanú dobu, za hodinku je obed na stole. A hlavne - v jednoduchosti...

Krémové špenátovo-šošovicové karí s jazmínovou ryžou
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Milovníci špenátu a karí, v tomto recepte si prídete na svoje!...

Prekvapenie pod krídielkom
Vtip je v tom, že keď sa krídielka obalia a vypražia, nikto nevie čo v...

Maslová ryba na hlivovo-kuriatkovom šaláte
Hlivu a kuriatka očistíme, nakrájame a pridáme k cibuli s cesnakom spenenej na olivovom oleji a masle....

Sushi maki s grilovanou krevetou a mangom
Pokiaľ máte radi domáce sushi, môžete mať túto ryžu vždy po ruke a mimo tejto japonskej dobroty z nej pripraviť aj jedlá ako je paella, rizoto, rôzne sladké krémové ryže alebo ako klasickú prílohovú ryžu....

Korutánske Käsnudel - taštičky so zemiakovo-tvarohovou plnkou
Taštičky plnené zemiakovo–tvarohovou plnkou sú typickým korutánskym jedlom....

Domáce pirohy plnené zemiakmi
Máte doma zvyšnú zemiakovú kašu a neviete čo s ňou? Čo tak si urobiť domáce pirohy?...

Májové cestoviny
Nájsť objavný recept a ešte k tomu zaujímavý názov nie je ľahké, preto sa o to...

Kapor na sardelách so šampiňónmi
Umyté a očisteného kapra rozporciujeme, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, poprášime múkou...

Krúpy so zeleninou
Krúpy sú u nás dosť málo používané. Pritom sú vďačnou surovinou na prípravu rôznych jedál...

Cviklový guláš
Cvikla sa obyčane používa vo forme šalátov, ale dá sa z nej pripraviť aj chutné jedlo....

Šampiňóny v bielom
Na panvici rozohrejeme 3 PL oleja. Pridáme očistené šampiňóny a na silnom plameni zprudka orestujeme.

Žampiony s celerovo-sýrovou náplní
Všeobecně se celerová chuť skvěle snoubí s houbovou. Naplňte si žampiony nebo i jiné houby touto...

Ražeň z kačacích pŕs a pomarančov
Letné grilovačky si vždy užívame aj my profesionáli. Nie sú len o jedle, ale aj o zábave, zážitku, stretnutí...

„Bryndzáky“ trochu inak
„Na tanieri máme doma väčšinou jedlá bez mäsa, veľa zeleniny, to ide asi aj s...

Krémové kuracie karí pečené v rúre
Aj karí sa dá pripraviť úplne jednoducho v jednom pekáči a takmer bez práce....