Baklažány plnené kuracím mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 16. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks
1/4 ks
30 g




Postup

  1. 1

    Umyté baklažány pozdĺžne rozkrojíme a varíme asi 10 minút v slanej vode. Po vybratí dužinu vydlabeme a časť jemne posekáme.

  2. 2

    Na panvici rozpálime olej, speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme mleté kuracie mäso, nasekanú dužinu baklažánu, soľ, čierne korenie a udusíme.

  3. 3

    Touto zmesou naplníme baklažány, uložíme na zapekaciu misku a pečieme v mierne zohriatej rúre. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia