4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté baklažány pozdĺžne rozkrojíme a varíme asi 10 minút v slanej vode. Po vybratí dužinu vydlabeme a časť jemne posekáme.
- 2
Na panvici rozpálime olej, speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme mleté kuracie mäso, nasekanú dužinu baklažánu, soľ, čierne korenie a udusíme.
- 3
Touto zmesou naplníme baklažány, uložíme na zapekaciu misku a pečieme v mierne zohriatej rúre. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu