4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 ks |
|
1 ks |
|
1/4 ks |
|
30 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umyté baklažány pozdĺžne rozkrojíme a varíme asi 10 minút v slanej vode. Po vybratí dužinu vydlabeme a časť jemne posekáme.
- 2
Na panvici rozpálime olej, speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme mleté kuracie mäso, nasekanú dužinu baklažánu, soľ, čierne korenie a udusíme.
- 3
Touto zmesou naplníme baklažány, uložíme na zapekaciu misku a pečieme v mierne zohriatej rúre. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu