Lievance s tofu a avokádom
Foto: lunter
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 bal. |
|
130 g |
|
350 - 400 ml |
|
1 ČL |
|
1 PL |
|
1 ks |
|
7 ks |
|
1 ks |
|
1 strúčik |
|
1/4 ks |
|
1 PL |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1 - 2 PL |
|
Postup
-
1
Strapec cherry paradajok pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov približne 10 minút.
- 2
Tofu rozmixujeme so sójovým mliekom a najemno nakrájanými bylinkami. Vo väčšej miske zmiešame múku, kypriaci prášok, soľ, korenie. Pridáme olivový olej, tofu zmes a dôkladne premiešame. Z cesta upečieme palacinky na panvici s trochou olivového oleja.
- 3
Avokádo roztlačime a zmiešame s najemno nakrájanou šalotkou a cesnakom. Upečené paradajky nakrájame, pridáme šťavu z citróna a ochutíme soľou a korením.
- 4
Hotové palacinky podávame s avokádovou nátierkou, pečenými paradajkami a balzamikom.
Tiež lievance:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu