Slané lievance
Slané lievance

Lievance s tofu a avokádom

lunter - fotkalunter, 5. februára 2019. Komerčný recept.
Lievance s tofu a avokádom
Foto: lunter
4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
130 g
350 - 400 ml
1 ČL
1 PL
1 ks
7 ks
1 ks
1 strúčik
1/4 ks
1 PL
1 ČL
1/2 ČL
1 - 2 PL




Postup

  1. 1

    Strapec cherry paradajok pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov približne 10 minút.

  2. 2

    Tofu rozmixujeme so sójovým mliekom a najemno nakrájanými bylinkami. Vo väčšej miske zmiešame múku, kypriaci prášok, soľ, korenie. Pridáme olivový olej, tofu zmes a dôkladne premiešame. Z cesta upečieme palacinky na panvici s trochou olivového oleja.

  3. 3

    Avokádo roztlačime a zmiešame s najemno nakrájanou šalotkou a cesnakom. Upečené paradajky nakrájame, pridáme šťavu z citróna a ochutíme soľou a korením.

  4. 4

    Hotové palacinky podávame s avokádovou nátierkou, pečenými paradajkami a balzamikom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia