Celozrnné špagety s hubami, orechmi a rukolou
Foto: lucina2222
Rýchly a zdravý obed
3-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Huby pred varením namočíme do studenej vody na 1 hodinu. Vodu zlejeme a dubáky pokrájame na menšie kúsky. Dáme smažiť na kvapke olivového oleja, ale nie dlho pretože zvyknú zhorknúť. Zalejeme 1 dl vody a podusíme 15 minút do mäkka. Potom pridáme nasekané orechy a podľa chuti osolíme a poprášime čiernym korením.
- 2
Zmes je hotová na podávanie so špagetami. Bohato ozdobíme rukolou a s hlobinkami goudy. Sladká chuť goudy sa výborne hodí k orechom a horká chuť rukoly dodá jedlu výraznú chuť a pestrosť. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu