Kuracie prsia s pomarančom a feniklom
Foto: ryzasos
Explózia chuti. Jedinečná kombinácia basmati ryže s kuracími prsami s pomarančom a feniklom.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Zahrejte lyžicu oleja na strednej panvici na strednom ohni. Pridajte fenikel a varte 5 minút.
- 3
Na panvicu pridajte upečené kuracie prsia natrhané na kúsky, šťavu z 1/2 pomaranča a soľ. Duste približne 5 minút.
- 4
Na tanier položte uvarenú ryžu, na ňu uložte mäso s feniklom.
- 5
Ozdobte kúskami pomaranča a ozdobte feniklovými semiačkami. Podávajte.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu