Lesné Nachetoone

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 12. apríla 2014

Tento recept pochádza z bujarej chatovej oslavy v lese. Po štyroch dňoch oslavovania sme sa rozhodli, že si niečo navaríme tak sme zohnali komu Zobraziť celý popisTento recept pochádza z bujarej chatovej oslavy v lese. Po štyroch dňoch oslavovania sme sa rozhodli, že si niečo navaríme tak sme zohnali komu čo ostalo a varili sme. Veľmi nám to chutilo a postupne sme to varili pri každom stretnutí tak sme to zdokonalili. A názov výkrik viacerých hlasov naše to one a lesné.

10
porcií
15 minút minút
príprava
150 minút minút
na 100° C °C

Suroviny

600 g
500 g
500 g
200 g
1 ks
1 ks
1 ks
8 ks
425 g (konzerva)
1 PL
1 hlávka
2 ks stredne veľká
1 PL
2 ks
1 ks (ocistena a nakrajana nadrobno)
200 g
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame na drobno a dusíme na oleji do sklovitá pridáme hovädzie mäso nakrájané na väčšie kocky a chvíľu spolu dusme, pridáme cesnak polku z množstvá nasekaný na drobno a chvíľu miešame a zalejeme vodou.

  2. 2

    Necháme rozvariť pridáme nakrájanú jahňacinu a papriky nakrájané na 1 cm kocky aj korenie, rascu a dusme spolu asi 40 minút. Potom pridáme bravčové mäso nakrájané na väčšie kocky, pokrájanu kuraciu šunku, vegetu, chílli papričky, kremžskú horčicu, mexickú zeleninu, paradajky nakrájané na osminky, mrkvu nakrájanú na kolieska a zvyšok nasekaného cesnaku, dolejeme vodou nech je to ponorené.

  3. 3

    Dusíme až nám všetka masa zmäkne , potom pridáme prepláchnutú fazuľu, osolíme podľa chuti a povaríme ešte asi 10 minút. Podávame z ryžou, zemiakmi, alebo s chlebom podla chuti. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu