recept z knihy dr.Bukovského
20
porcií
porcií
Suroviny
1 konzerva rozmixujeme |
|
1 šálka posekaná |
|
1 šálka, zmixované surové |
|
2 strúčiky posekaný na hrubo |
|
1 KL |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
na opekanie |
|
Postup
-
1
šálka 250ml. V hlbokej mise zmiešame zmixovaný cícer, posekanú kyslú kapustu, zmixované zemiaky i so šťavou.Hmotu dochutíme posekaným cesnakom, majoránom, soľou a korením a ak je riedka, zahustíme ju špaldovou múkou.
- 2
Rozohrejeme panvicu na dolky , jamky potrieme olejom a plníme dvoma lyžicami hmoty, ktorú pečieme, až kým sa odliepa od panvice. Lievance obrátime a dopečieme. Podávame so zeleninovým šalátom a niektorým z dressingov. Alebo môžete hmotu vyliať na plech a upiecť v rúre, pri 170° C za 25 minút. Základný recept môžete vylepšiť pridaním húb, uvarenej ryže natural alebo uvarenej pšenice.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu