![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečeňovo-hlivová fantázia
„Spanilá jazda“ kuracej pečene pokračuje ako variant s jemnou šalotkou a „životabudičom“, stonkami zeleru...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené kuracie prsia s pečenými zemiakmi
Úplne obyčajné jedlo, no tanier je prevoňaný bylinkami.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bruschetta s kozím syrom, paradajkami, čiernymi olivami, kôprom a s rucolovým šalátom
Ako sa hovorí z núdze cnosť, tak sa i mne pritrafilo vymiesť chladničku a našla som...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninový kuskus s bazalkou
Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere 1:2 a necháme postáť 10 minút.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáce gnocchi s bešamelom, bryndzou a restovanými šampiňónmi
Čaru gnocchov sme podľahli vlani na dovolenke v Taliansku. Odvtedy sú často v našom jedálničku,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nugetky z morčacieho prsičká so zemiakovým pyré
No a toto som mala dnes na obed ja. Hoci sme len dvaja, nelení...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené kačacie prsia s mandarínkovou omáčkou
Na dnešný obed som urobila výborný obed. kačacie prsia a k tomu mandarínkovú omáčku.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šošovicový prívarok s údenou krkovičkou a cibuľkovými kolieskami
Prívarok robievam najčastejšie so smotanou. Teraz som vyskúšala inú verziu a zdá sa mi omnoho lahšie staviteľná....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mäsové špízy so slivkami
Rýchle a chutné papaníčko. Originálna verzia receptu pochádza z knihy Marcela Ihnačáka, ktorého recepty mám veľmi rada. Ja som neskôr vyskúšala aj verziu z kuracieho mäsa....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ispanaklı Peynirli Yufka Böreği
Spenatovo-syrový borek tak ako ho robí moja svokra :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninové halušky tentokrát s tvarohom
Robievam obyčajné múčne halušky už roky. Robila som už aj špenátové, no dnes som pre...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paleo pečené rebierka
Čas pečenia je trošku únavný ale môžete si rebierok pripraviť za 2-3 plechy a potom postupne vyberať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lečo bez paradajok
Lečo je jednoduché jedlo, ktoré v letnom období pripravujeme často. Pre ľudí, ktorí sú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor na spôsob „Rác“
Kapra nakrájame na kusy a prešpikujeme slaninou. Zemiaky uvaríme v šupke a nakrájame na plátky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krkovice na zázvoru, česneku a pivě
Máte rádi krkovičku? Určitě vyzkoušejte i tuhle, je skvělá!!!... @Remcula
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie závitky s prekvapením
Kto by nemal rád prekvapenie? Pripravte ho aj vy pre svojich hostí. Stačí len hádať, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zajac pani Terky
Tento recept mám od pani Terky. Je v ňom veľa koreňovej zeleniny a navrchu je zemiaková...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tuniaková omáčka s parmezánom
Opäť jedno z ľahších jedál, bohatých na bielkoviny. (845 kJ)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morčací hamburger
Komerčný recept<br /> Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru je neprekonateľná.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kotlovina
Kotlovina je ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje predovšetkým na podujatiach, kde sa zhromažďuje obrovského množstvo...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Surové plátky lososa
Plátky surového lososa uložíme na tanier, prelejeme olivovým olejom, praženým čiernym sezamom a posypeme citrónovou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčové karé s pečienkou a slaninkou
Tento recept som našla v jednom časopise. S malou úpravou sa chcem s vami o recept...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kyjevský kotlet v mojej úprave /fotorecept/
Ide o vykostené kuracie prsíčko s ponechanou hornou časťou krídelka, čo vytvára kotlet. Je plnený...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mleté mäso s pórom v smotane
Toto je jedno z prvých jedál, ktoré som v nemecku ako Au-Pairka okúsila. Zo začiatku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia
Veľmi dlho som toto jedlo nerobil, tak som to takto spojil...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Quinoa rizoto
Keďže na Slovensku sú teraz veľké horúčavy, je rozumné stráviť v kuchyni menej času pri varení,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinovaný losos
Ryby jsou zdravé a já je navíc mám ráda. Takže se snažím aspoň jednou týdně...