
Bublanina od Katie zo špaldovej múky - zmenená pre HIT
Prepeličie vajíčka, vanilkový cukor a trstinový cukor vymiešame do penista. Postupne primiešame olej, mlieko...

Sójový šalát
Šaláty sú vhodné na akúkoľvek príležitosť. Ak použijeme sýtejšie suroviny, sú dobré aj na večeru....

Vegánske perníčky s matcha a s cviklovým práškom
Perníčky pre tých, ktorí uprednostňujú vegánsku stravu alebo radi experimentujú a chcú svoj vianočný stôl obohatiť...

K.O štrúdľa
Zmiesame si suroviny miesime pomerne dost dlho ak sa nam zda ze staci tak este aspon 5...

Jelenčeky s arašidovým maslom
Cookies sú najlepšie čerstvé, nie je to typ vianočného pečiva, ktoré vydrží niekoľko týždňov.

Párty šalát v tortilových košíčkoch
Pripravíme si minikošícky z tortily. Okrúhlou formičkou z nej vykrojíme kolieska, vystelieme nimi olejom vymastenú...

Bezlepkové plnené listy
Pripravíme kvások z vlažného mlieka, cukru a droždia, ktorý necháme 10 minút vzísť.

Parmezánové košíčky
Sú ideálne na plnenie slanými pochúťkami a najlepšie je, že sa dajú zjesť. Naše parmezánové...

Pikantné tekvicové jadierka
Delikátne pečené tekvicové semienka, ktoré nebudete vedieť prestať chrumkať.

Smotanové tortičky s údeným pstruhom
Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha...

Kura na bylinkovom chutney
V mixéri zmiešajte zelenú čili papričku, jogurt, koriander, mätu, citrónovú šťavu, med, ...

Šalát so zázvorom na podporu imunity
Všetku zeleninu (kapia, paradajky, reďkovky) umyjeme a nakrájame a pridáme spolu s nakrájanou pažítkou, ...

Nepečený cheesecake s čokoládou
Tento recept som si vymyslela, cheesecake bol chutný a zmizol rýchlosťou.

Fazuľkový nákyp
Fazuľka je veľmi vďačná zelenina, ktorá sa dá pripraviť na mnoho spôsobov. Tentokrát ponúkam fazuľkový...

Arašidové karí s kaprom
Afrikou inšpirované curry o pár základných a ihravých prísadách okolo kapra.

Čerešňový koláč z lístkového cesta
Z tohto koláča si môžete jednotlivé kúsky rovno odtŕhať rukou.

Valentínske krupicové srdiečka
Tieto srdiečka potešia každého. A nemusia byť iba na Valentína. Deťom urobia radosť hocikedy.

Lievance USA s kokosovou penou a malinovým pyré
Sú to lievance väčšieho typu tzv. americké. So špeciálnou, ale veľmi chutnou penou a...

„Bryndzové“ halušky bez mlieka a sóje
Recept vhodný pre alergikov na mlieko ale aj sóju, ktorý som vymyslela ako variáciu ku klasickým bryndzovým haluškám, keďže je dcérka alergička a snažím sa jej variť obdobné jedlá....

Cestovinový šalát s arašidmi
Sezam opražíme na suchej panvici a necháme vychladnúť. Kolienka uvaríme v osolenej vode, scedíme a...

Citrusový dresing na ľadový šalát
Pred nejakým časom v jednej kuchárskej relácii tento dresing predviedla šéfkuchárka Cornelia Poletto. Zaujal ma, ...

Cviklová polievka so šalátom Misticanza
Zaujímavá a chutná kombinácia cvikly a šalátu Misticanza.

Hokkaido polievočka s pomarančovou šťavou a so zázvorom
Tento recept mi posunula kamarátka Majka práve keď som bola chorá a veru s tým zázvorom a pomarančovou šťavou to bol skvelý liek na moju virózu....

Pražená quinoa
Určite ste už počuli o praženej ryži. Počuli ste už však o praženej quinoe?...

Marhuľový džem s kúskami ovocia
Podľa tohto receptu si môžete pripraviť džem aj z iného ovocia.

Zapečené figy s créme fraîche vo vínovom sabayone
Žĺtkovo-vínový krém je úžasnou bodkou na zapečených figách.

Pancetta s jadrovníkmi paprík
Áno, recepty s použitím „srdiečok” paprík, sú náročné na predprípravu. Málokomu sa chce „baviť”...