Pikantné tekvicové jadierka
Jana Štrbková
foodblog Medové motúzy, 16. marca 2023
foodblog Medové motúzy, 16. marca 2023

Foto: Jana Štrbková
Delikátne pečené tekvicové semienka, ktoré nebudete vedieť prestať chrumkať.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Tekvicové semienka (asi 50 g) umyjeme, zbavíme prebytočnej dužiny a necháme vyschnúť v sitku.
- 2
V mise ich zmiešame s olejom, medom, so soľou a s kajenským korením.
- 3
Pripravenú zmes dáme na plech s papierom na pečenie a pri 200 °C pečieme dozlatista asi 20 minút. Občas môžeme premiešať.
Tiež jadierka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu