Rýchle, zdravé, chutné.
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si cibuľu na drobno, ošúpeme a nastrúhame zázvor, umyjeme huby, tofu nakrájame na kocky (môžeme nahradiť kuracím mäsom).
- 2
Na oleji speníme zázvor, chilli, rascu, na koniec cibuľu.
- 3
Pridáme umyté a nakrájané kuriatka (môžeme nahradiť šampiňónmi).
- 4
Keď huby zmäknú, pridáme tofu, podlejeme vodou a pridáme umytú červenú šošovicu.
- 5
Šošovica keď zmäkne, mala by pojať celú vodu. Primešame umytý baby špenát (jedno balenie, môže byť aj mrazený). Celé premiešame, pridáme soľ, korenie a rozmarín najlepšie čerstvý.
- 6
Servírujeme s kyslou smotanou a cesnakovou bagetkou.
Tiež tofu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu