Vegánsky hrniec s tofu

ppetekal - bez fotkyppetekal, 5. augusta 2023

Rýchle, zdravé, chutné.

3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
150 g
150 g (huby)
1 ks
100 g čerstvý
1 ks
 čerstvý




Postup

  1. 1

    Nakrájame si cibuľu na drobno, ošúpeme a nastrúhame zázvor, umyjeme huby, tofu nakrájame na kocky (môžeme nahradiť kuracím mäsom).

  2. 2

    Na oleji speníme zázvor, chilli, rascu, na koniec cibuľu.

  3. 3

    Pridáme umyté a nakrájané kuriatka (môžeme nahradiť šampiňónmi).

  4. 4

    Keď huby zmäknú, pridáme tofu, podlejeme vodou a pridáme umytú červenú šošovicu.

  5. 5

    Šošovica keď zmäkne, mala by pojať celú vodu. Primešame umytý baby špenát (jedno balenie, môže byť aj mrazený). Celé premiešame, pridáme soľ, korenie a rozmarín najlepšie čerstvý.

  6. 6

    Servírujeme s kyslou smotanou a cesnakovou bagetkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia