Bublanina od Katie zo špaldovej múky - zmenená pre HIT
32
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Prepeličie vajíčka, vanilkový cukor a trstinový cukor vymiešame do penista. Postupne primiešame olej, mlieko a výberovú špaldovú múku so škoricou a s práškom do pečiva.
- 2
Cesto vylejeme do vymasteného a hrubou múkou vysypaného hlbokého plechu na pečenie.
- 3
Očistené a na kocky nakrájané ovocie (napr. hrušky, jablká) poukladáme na cesto. Pečieme v predhriatej rúre 60 minút na 180 °C.
Tiež bublanina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu