Šalát s údeným hovädzím carpacciom

Kamil Krafčík
šéfkuchár Nestville Taberna v Hniezdnom, 22. septembra 2021
Šalát s údeným hovädzím carpacciom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

150 g (podľa vlastného výberu)
30 g
30 g
50 g
10 g
100 g
10 g




Postup

  1. 1

    Umytý a osušený šalát zmiešame s nakrájanou paradajkou a uhorkou.

  2. 2

    Horčicu zmiešame s mangovým pyré podľa vlastnej chuti a jemne prelejeme šalát.

  3. 3

    Dozdobíme hovädzím údeným carpacciom, posypeme krutónmi a šalát prelejeme ešte raz dresingom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia