
Jednoduchý piškótový korpus
Naučte sa s nami upiecť super jednoduchý tortový korpus....

Smotanová torta s piškótami podľa Mária Praženca a Nikolety Kupčíkovej
Do TV Varecha zavítalo obľúbené detské duo PACI PAC. V kuchyni spolu bežne negazdujú, ale pre nás urobili výnimku....

Cesto na snehové pusinky
V našej škole pečenia si ukážeme, ako na snehové cesto. S nami sa vám podarí nadýchané ako obláčik....

Domáci vanilkový cukor
V tejto časti škola varenia a pečenia si ukážeme, ako jednoducho pripraviť voňavý domáci vanilkový cukor....

Výborná Pavlovovej torta
Dnes sa s vami podelíme o nádhernú Pavlovovej tortu. Pripraviť ju je tak trochu veda, ...

Čokoládová poleva
Čokoláda na mnohých zákuskoch nesmie chýbať. V tomto videorecepte si ukážeme, ako pripraviť nádherne hladkú čokoládovú polevu lesklú ako zrkadlo....

Mrkvová tortička bez múky podľa Petry Nagyovej Džerengovej
Ak ste ešte nevyskúšali ten najvláčnejší mrkvový koláč a ešte bez múky, upečte si ho s...

Bezlepková maková torta plnená makovým pudingom
S makom môžete pripraviť nielen závin alebo buchty. Vyskúšajte napríklad takúto bezlepkovú tortu.

Piškótová torta podľa Gizky Oňovej
V tomto videu nám Gizka Oňová predstaví svoj jednoduchý recept na piškótovú tortu s čokoládovým krémom s...

Orechovo-gaštanová torta
Aj bez množstva múky, masla alebo stuženého tuku dokážete urobiť skvelú tortu. Pripravené podľa receptu...

Minitortičky Pavlova
Úžasná torta Pavlova v mini verzii, ktorú zvládne takmer každý. Pripravené podľa receptu od @simi711....

Svadobná torta
Sledujete seriál Candy bar od Zdenočky, v ktorom Zdenočka ukáže ako ozdobovať torty.

Gaštanová torta Katky Brychtovej
Známa moderátorka nás pozvala do kuchyne a upiekla svoju obľúbenú tortu.

Torta Čerešne v čokoláde
Táto torta je inšpirovaná receptom z knihy Varechy - 100 slaných a sladkých receptov

Cheesecake s citrónovým maslom
Tvarohový koláč s citrónovým maslom, ktorý prišiel na Varechu až z Austrálie.

Jednoduchý a elegantný cheesecake
Inšpirácia zo Škandinávie na jednoduchý nepečený cheesecake.