Recepty, kde je korenie ružové
Zapečené figy s créme fraîche vo vínovom sabayone
Žĺtkovo-vínový krém je úžasnou bodkou na zapečených figách.
Bravčová panenka s baby zemiakmi a lesnými hubami
Baby zemiaky, pár húb
z lesa a bravčová panenka, najkvalitnejší kúsok mäsa
z prasiatka, si v...
Pečenáče z makrely
Najskôr pripravíme nálev, zmiešame,
necháme zovrieť, stíšime a necháme
variť 15 minút.
Nakladaný pečený fenikel
Najskôr uvaríme nálev z octu, cukru, feniklových semien, ružového korenia a vody. Necháme...
Marinované kačacie prsia v brusnicovej omáčke
Hydinu mám
veľmi rád, veď
sa dá pripraviť na
desiatky spôsobov.
Mojou hlavnou inšpiráciou
sú skúsenosti
starých mám,
ale rád vymýšľam...
Bažantie prsičká s marhuľovou plnkou
Bažantie prsia očistíme, osušíme a urobíme
dovnútra kapsu, ktorú naplníme marhuľovou
plnkou. Plnku spravíme tak, ...
Mleté kuracie medailóniky s hubami a pórom
Jedlá z kuraciny patria k najobľúbenejším: pre svoju jednoduchú prípravu, výbornú chuť, rôznorodosť. S...
Hubová paštéta pod kačacím tukom
Nakrájané huby podusíme na masle, spenenej cibuli a cesnaku, pridáme čili, tymian a namočené...
Filet zo sviečkovej Black Angus
Očistenú a osušenú sviečkovú nakrájame na asi 200-gramové steaky, ktoré pripravíme na vonkajšom grile alebo
na panvici....
Zapečené figy s créme fraîche vo vínovom sabayone
Žĺtkovo-vínový krém je úžasnou bodkou na zapečených figách.
Bravčová panenka s baby zemiakmi a lesnými hubami
Baby zemiaky, pár húb z lesa a bravčová panenka, najkvalitnejší kúsok mäsa z prasiatka, si v...
Pečenáče z makrely
Najskôr pripravíme nálev, zmiešame, necháme zovrieť, stíšime a necháme variť 15 minút.
Nakladaný pečený fenikel
Najskôr uvaríme nálev z octu, cukru, feniklových semien, ružového korenia a vody. Necháme...
Marinované kačacie prsia v brusnicovej omáčke
Hydinu mám veľmi rád, veď sa dá pripraviť na desiatky spôsobov. Mojou hlavnou inšpiráciou sú skúsenosti starých mám, ale rád vymýšľam...
Bažantie prsičká s marhuľovou plnkou
Bažantie prsia očistíme, osušíme a urobíme dovnútra kapsu, ktorú naplníme marhuľovou plnkou. Plnku spravíme tak, ...
Mleté kuracie medailóniky s hubami a pórom
Jedlá z kuraciny patria k najobľúbenejším: pre svoju jednoduchú prípravu, výbornú chuť, rôznorodosť. S...
Hubová paštéta pod kačacím tukom
Nakrájané huby podusíme na masle, spenenej cibuli a cesnaku, pridáme čili, tymian a namočené...
Filet zo sviečkovej Black Angus
Očistenú a osušenú sviečkovú nakrájame na asi 200-gramové steaky, ktoré pripravíme na vonkajšom grile alebo na panvici....