Domáca mortadela
Jednoduchá príprava skvelý výsledok. Dobré jedlo na pohostenie na Veľkú noc.
Glazovaný koláč so smotanovou plnkou
Vajcia si vyšľaháme 2-3 min. na najvyššom stupni šľahača. Potom postupne pridávame cukor, zašľaháme...
Vegánska zelenina s cícerom v kokosovej karí omáčke
Na rozpalenom ohni spenime cibulu, pridame na drobno nakrajanu mrkvu a sampinony.
Krúpy s kyslou kapustou a tempehom
Ak máte radi strapačky s kyslou kapustou, tak vám toto jedlo bude určite chutiť. Je...
Kurací paprikáš
Pridajte do tohto skvelého jedla delikátnu údenú papriku, ktorá mu dodá zvláštne čaro.
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Mäsové guľky s krekrami podávané s omáčkou z mlieka a šampiňónov môžete podávať pokojne aj v obývačke...
Paradajková polievka s bazalkou
Milovníci paradajok budú mať z tejto lahodnej polievky veľký kulinársky zážitok.
Zeleninová polievka s liatymi haluškami à la Nušta
Variant jednej zo slovenských zeleninových polievok. Kombináciu koreňovej zeleniny si môžete voliť podľa vlastných chutí...
Sladké prekvapenie
Pripravte prekvapenie plné lásky osobe vášho života, v ktorom sú obsiahnuté všetky pocity v podobe vynikajúcich...
Jemná cícerová polievka s pórom a mrkvou
Veľmi jednoduchá a ľahká polievka z cíceru. Chutí výborne samotná, ale vynikajúco sa hodí aj...
Fazuľa s párkom po mojom
Hľadala som dobrý recept na fazuľu s párkom, ale nikde som vhodný nenašla, tak som...
Zaľúbená Panna Cotta
Kombinácia chutí Panna Cotty a jahodového pudingu roztopí aj chladné a ľadové srdce.
Jarný vajíčkový šalát so stopkovým zelerom a hrubozrnnou horčicou
Nápadov ako spracovať vajíčka zo šibačky nie je nikdy dosť. Prinášame vám preto inšpiráciu na...
Trio puding
Banán si pokrájeme na kolieska jahody umyjeme a prekojíme na polovice, ale môžeme nechať aj celé....
Sushi s tuniakom, lososom a maslovou rybou
Dôkladne umyjeme sushi ryžu v sitku. Do hrnca dáme 300 ml vody s ryžou a varíme...
Tvarohový koláč - prešívana deka
Jednoduchý koláč, ktorý zvládnu aj začiatočníci a budú pochválení.
Noky (gnocchi) v zeleninovej omáčke
Toto jedlo vzniklo náhodne, zo surovín, ktoré práve boli doma. Máme ho s dcérou...
Polievka z fazuľových strukov
Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti...
Rizoto lesných vôní
Krémové rizoto z niekoľkých druhov húb, arborio ryže, previazané parmezánom a oživené iskrou z tymianu......
Pirohy z cvikly a zemiakov plnené plnkou z čevenej šošovice a masliakov
Veľmi rada sa hrám s tradičnými slovenskými receptami, farbami a chuťami. Dlho mi chodili po...
Ryžové rezance s medovou zeleninou
Očistenú zeleninu nakrájame na julienne (tenké rezance), ochutíme medom, soľou a korením. Nakrájanú zeleninu...
Ryžovo-kokosové kocky s mangovým pyré
Kto má chuť na trochu exotický dezert, može sa inšpirovať týmto receptom. Nie je príliš...
Tuniak so zemiakovou kašou
Tuniaka dáme do marinády s wok olejom, sezamovým olejom a sójovou omáčkou a na 60 minút...
Cestovinový teplý šalát s bazalkovým pestom
Vo väčšine mojich receptgov a nie je tomu inak ani v tomto, Vám predstavujem chute...
Tagliatelle s hubami shimeji
Nič mimoriadne k tomuto receptu nepotrebujete, len navštíviť správnu predajňu a kúpiť tam 3 ingrediencie a...
Bravčové krokety v „čiernom“ krupote
Očistené a umyté nožičky, srdce, kožu a jazyk vložíme do základu s cibuľou, cesnakom, ...
Zabíjačkové delikatesy s paprikovou penou
Bravčová panenka: Očistenú panenku sprudka opečieme na panvici a naložíme ju do zmesi z cukru, zo soli a...
Bravčové rillettes s nakladaným karfiolom
Očistené a umyté mäso nakrájame na väčšie kúsky. Všetky suroviny vložíme do kastróla a zahrejeme. Vložíme pripravené mäso...