Šampiňónový krém
Foto: skatulka
Ďalšia z mojich obľúbených krémových polievok. Urobila som ju naozaj hustú a bola luxusná.
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na oleji si speníme pokrájanú cibuľku.
- 2
Pridáme pokrájané šampiňóny a zalejeme vodou alebo zeleninovým vývarom.
- 3
Varíme do zmäknutia a následne pridáme smotanu na varenie.
- 4
Rozmixujeme na jemný hustý krém. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Tiež šampiňónová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Určite najbližšie uvarím...
Záleží od množstva, ja som proste zaliala šampiňóny vodou a akurát to stačilo. A už som len zjemnila smotanou podľa chuti. Zemiak naozaj nie je potrebný.
Ďakujem. Nabudúce vyskúšam.