Šalát so šošovicou a špenátom
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g |
|
50 g |
|
1 KL |
|
100 g (zmes listová) |
|
1 PL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
hrsť |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na panvici rozpustíme maslo a orestujeme na ňom špenát tak, aby sme sa zbavili prebytočnej vody. Nakoniec ho osolíme a okoreníme podľa chuti.
- 2
Šošovicu si uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
- 3
V miske zmiešame olivový olej, med, dijonskú horčicu, soľ a korenie.
- 4
V ďalšej mise zmiešame zmes šalátov, zálievku, šošovicu a vychladený špenát. Šalát naservírujeme na tanier a posypeme nasekanými píniovými orieškami.
Tiež Šošovicový šalát:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre