Šalát so šošovicou a špenátom
Foto: hame
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na panvici rozpustíme maslo a orestujeme na ňom špenát tak, aby sme sa zbavili prebytočnej vody. Nakoniec ho osolíme a okoreníme podľa chuti.
- 2
Šošovicu si uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
- 3
V miske zmiešame olivový olej, med, dijonskú horčicu, soľ a korenie.
- 4
V ďalšej mise zmiešame zmes šalátov, zálievku, šošovicu a vychladený špenát. Šalát naservírujeme na tanier a posypeme nasekanými píniovými orieškami.
Tiež Šošovicový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu