Zapečené kuracie mäso
Dobré kuracie mäsko, tentokrát pripravené opäť iným spôsobom. Tak teda dobrú chuť.
Fašiangové fánky
Fašiangová cukrovinka, ktorá zmizne zo stola tak rýchlo, ako ju na stôl dáte.
Chobotničky podľa talianskej gazdinky
Spolužiak Pico emigroval pred rokmi ta het zo Slovenska. Po rokoch sa cez varechu. sk vrátil....
Zapečené nové zemiaky
Jednoduché, jarné jedlo, ktoré vám bude po dlhej zime veľmi chutiť. Zároveň vám...
Jemný jablkový koláč
Koláč je pre mňa neuveriteľne jednoduchý, možno sa vám to asi bu zdať trochu zdĺhavé, ...
Morčacie tonnato
Do mixéra dáme majonézu, tuniaka, šťavu, smotanu a papriku a zmixujeme.
Hrniec morských plodov
Počula som, že vo Francúzsku a Taliansku ale aj v mnohých európskych krajinách sa na Štedrý...
Jablková torta
Na jeseň, keď máme najlepšie jabĺčka, vtedy sa pripravuje tento vynikajúci koláčik.
Sezamové rezance s arašidmi
Oleje, omáčky, maslo a šťavu spolu vyšľaháme v miske. Bude z toho dresing.
Medvedie labky bez múky
Medvedie labky bez muky peciem kazde Vianoce, su vynikajuce a mozu ich jest aj ludia, ...
Rýchy banánový kokteil
Ozajstný špeciál na pracovné dni. Stačí len všetko spolu zmixovať a môžete si to aj naliať...
Losos so špenátovou omáčkou a cestovinami
Kvalitné jedlo pre tých, ktorým chutí táto neprekonateľná ryba.
Nepečená jahodová torta
Ak máte radi jahody, tak skúste pripraviť pre svojich najbližších alebo návštevu tento jednoduchý koláč....
Vianočná kapustnica z lesa
Vianoce sú moje najobľúbenejšie sviatky a ja chcem, aby bolo i jedlo výnimočné. Aj kapustnica....
Hliva ustricová na divoko
Na tuku speníme očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú a nakrájanú hlivu a dusíme...
Kapor na šampiňónoch
Väčšieho kapra po zbavení vnútorností naporciujeme na väčšie kusy a tie vložíme do kastróla so sladkým mliekom, ...
Rýchla praženica
Cibuľu nakrájanú nadrobno urestujeme na tuku, pridáme nadrobno nasekané dobre umyté hríby a opečieme ich domäkka...
Kapor na hubách a smotane
Naporciované mäso z kapra najprv v mise okoreníme, osolíme a obalíme v hladkej múke. Potom...
Morčacina pod čapicou
Morčacie prsia dôkladne umyjeme, osušíme, osolíme a z oboch strán okoreníme. Potom ich na...
Jelenie plátky s borievkovou omáčkou a zelerom
Z oleja, korenia na divinu, borievok a červeného vína namiešame marinádu. Jelenie mäso nakrájame...
Arabské kurča
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľu dozlata. Pridáme kuracie prsia nakrájané na rezance, horčicu...
Prekladaná kapusta
Kapustu uvaríme, cibuľu udusíme na masti, pridáme mäso nakrájané na kocky, okoreníme a uvaríme...
Lahodné bravčové koleno
Francúzsku horčicu a roztlačený cesnak zmiešame, zalejeme pivom a vymiešame na kašu. Koleno vykostíme, jemne...
Bravčové kotlety s hruškou
Kotlety naklepeme, opečieme na oleji, preložíme so šťavou do pekáča a okoreníme ich. Na...
Jelení rezeň na maďarský spôsob
Z dobre odležaného jelenieho stehna nakrájame rezne, okrajové blany narežeme, rezne vyklepeme, osolíme, okoreníme,...