Mäso a la čo chceš :)

baya94 - fotkabaya94, 25. februára 2010

Tak tento recept vymyslel môj ocko, keď sme dostali hlad :) a nakoľko dosť experimentuje , nikdy neuvarí 2x to isté jedlo :) Dúfam Zobraziť celý popisTak tento recept vymyslel môj ocko, keď sme dostali hlad :) a nakoľko dosť experimentuje , nikdy neuvarí 2x to isté jedlo :) Dúfam že bude chutiť :)

5-6
porcií
15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

3-4 väčšie ks
200 g
1
1
50 g
0,5 l
malý
500 g




Postup

  1. 1

    Rozohrejeme olej na panvici( pokiaľ máme iba malé panvice, môžeme pracovať aj vo väčšom hrnci ) .Cibuľu nakrájame na jemno a pomaly a dlho smažíme na oleji na najmenšom ohni do ružova . Minútu pred tým pridáme majorán a mletú červenú papriku . Môžeme pridať aj žampióny a zeleninu podľa chuti ( kukurica , hrášok ...)

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame na malé rezance a pridáme na panvicu . Dobre premiešame a prikryjeme pokrievkou . Miešame približne každých 3-5 minút kým nebude mäso hotové .(Môžeme kľudne použiť aj iné mäso( kuracie stehná, bravčové mäso , sójové mäso, párky) alebo aj viac druhov .

  3. 3

    Dáme si variť cestovinu do osolenej vody podľa návodu .

  4. 4

    Do panvice pridáme postupne nakrájané syry ( aby sa rýchlejšie rozpustily ), smotanu a jogurt . Miešame , kým sa všetko poriadne nepremieša a syry nerozpustia. Podľa chuti dochutíme surovinamy a korením, koré máme radi, a ktoré kuchyňa dá.

  5. 5

    Cestovinu zlejeme a podávame buď poliate "omáčkou" , alebo zmiešané vopred .

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia