Piešťanský rezeň

redakcia - fotkaredakcia, 26. februára 2010

Suroviny

600 g
3 ks
150 g
80 g
50 g
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z mäsa nakrájame 4 rezne, dobre ich naklepeme a osolíme. Z mlieka, múky a vajec pripravíme cestíčko, do ktorého zamiešame hrozienka.

  2. 2

    Mäso namáčame v cestíčku a vyprážame na horúcom oleji do zlatohneda.

  3. 3

    Rezne ozdobíme plátkami citróna.

Diskusia k receptu

Vymazať
bozulka
Telacie sa ťažko zoženie aspoň v Piešťanoch,ale mohlo by to byť dobré aj s kuracím alebo morčacím.Vyskúšam nech poznám aspoň domáci recept.
Vymazať
jerica
recept s teľacím robievala už moja babka z Modry, robievala ho z teľacieho mäsa ,časť orech-.Prílohu sme mali zemiakové pyré , marhuľový kompót.