prazdny

Kaukazské „chinkali“ s mäsovou plnkou

Hovädzie mäso

Pripravíme cesto, vyvaľkáme a vyrežeme z neho kolieska s priemerom 15 centimetrov.

prazdny

Pirohy z cvikly a zemiakov plnené plnkou z čevenej šošovice a masliakov

Bezmäsité jedlá

Veľmi rada sa hrám s tradičnými slovenskými receptami, farbami a chuťami. Dlho mi chodili po...

prazdny

Perky plnené jahodovým džemom

Bezmäsité jedlá

Ošúpané uvarené zemiaky si nastrúhame strúhadlom na pomúčenú dosku, spravíme si kopček, kam pridáme žĺtok,...

prazdny

Opekané kapustové pirohy

Cestoviny

Je obdobie dlhých zimných večerov, keď človek neustále hľadá niečo pod zub a má aj viac...

prazdny

Hubáčiky

Cestoviny

Keďže huby máme teraz všade, treba pre ne nájsť využitie v kuchyni. Čo s nimi? Áno,...

prazdny

Pirohy s dubákovou plnkou

Cestoviny

Pirohy: Pripravíme cesto z múky, vajec a oleja, necháme chvíľku odstáť, potom vyvaľkáme na tenké pláty....

prazdny

Domáce pirohy plnené lekvárom

Dezerty

Toto jedlo milujem od detstva, a tak som si ho pripomenula. Samozrejme rozhodli pirohy urobiť...

prazdny

Pirohy s hríbovo-zemiakovou plnkou

Cestoviny

Plnka: Na masle opražíme cibuľu, pridáme huby a spolu všetko dôkladne pražíme, až kým sa...