Kaukazské „chinkali“ s mäsovou plnkou
Pripravíme cesto, vyvaľkáme a vyrežeme z neho kolieska s priemerom 15 centimetrov.
Pirohy z cvikly a zemiakov plnené plnkou z čevenej šošovice a masliakov
Veľmi rada sa hrám s tradičnými slovenskými receptami, farbami a chuťami. Dlho mi chodili po...
Perky plnené jahodovým džemom
Ošúpané uvarené zemiaky si nastrúhame strúhadlom na pomúčenú dosku, spravíme si kopček, kam pridáme žĺtok,...
Opekané kapustové pirohy
Je obdobie dlhých zimných večerov, keď človek neustále hľadá niečo pod zub a má aj viac...
Pirohy s dubákovou plnkou
Pirohy: Pripravíme cesto z múky, vajec a oleja, necháme chvíľku odstáť, potom vyvaľkáme na tenké pláty....
Domáce pirohy plnené lekvárom
Toto jedlo milujem od detstva, a tak som si ho pripomenula. Samozrejme rozhodli pirohy urobiť...
Pirohy s hríbovo-zemiakovou plnkou
Plnka: Na masle opražíme cibuľu, pridáme huby a spolu všetko dôkladne pražíme, až kým sa...