prazdny

Domáca bagetka plnená panenkou a kapustou

Bravčové mäso

Cesto: Zo zemiakov, droždia, vody, cukru, štipky soli a oleja vymiešame cesto. Necháme...

prazdny

Bravčové medailóniky s parmezánovou kôrkou

Bravčové mäso

Výsledok mojeho kuchárskeho experimentovania so spomienkou na roky mladého „oteckovania“, či skôr, ako ma nazývali...

prazdny

Panenka na hubách so zemiakovo-paštrnákovým pyré

Bravčové mäso

Očistené a odblanené mäso ochutíme a prudko opečieme na oleji zo všetkých strán. Odložíme na hodinu do...

prazdny

Pečená bravčová panenka obalená v pivnom slade so smotanovo-horčicovou omáčkou

Bravčové mäso

Keďže vegánom už istú dobu nie som, a varíme si doma mimo jedla aj domáce pivko,...

prazdny

Grilovaná plnená panenka

Bravčové mäso

Jednoduchý, no možno trocha netradičný recept na prípravu plnenej panenky.

prazdny

Panenka so šalátom

Bravčové mäso

Bravčovú panenku osolíme, okoreníme. Troška pokvapkáme s olivovým olejom. Necháme odležať v chladničke aspoň...

prazdny

Bravčová panenka zapečená v lístkovom ceste s hubovou omáčkou

Bravčové mäso

Tento recept som videla v TV nemohla som odolať a tak som ho pripravila na dnešný deň....

prazdny

Plnená bravčová panenka s klobásovou zmesou

Bravčové mäso

Túto panenku (zajačika) robíme každý rok, práve v tento deň. Je to špecialitka môjho manžela....

prazdny

„Harmonika zemiačiky“ s plnenou panenkou

Bravčové mäso

Zemiaky si poriadne umyjeme, nakrájame ako harmoniku, poukladáme na pekáč, poriadne osolíme a troška...

prazdny

Umučená panenka

Bravčové mäso

Tento recept mám od mojej známej z Čiech, robila som ho už niekoľko krát, ale...

prazdny

Panenka s krupotom a pečeňovým krémom

Bravčové mäso

Bravčovú panenku odblaníme, očistíme, ogrilujeme z každej strany na olivovom oleji a dopečieme v rúre pri 180 °C...

prazdny

Skoro čína s panenkou

Bravčové mäso

Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...

prazdny

Špargľa vo fašírke a v šunke

Bravčové mäso

Na sezónu špargle sa vždy veľmi teším. Má osobitú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií...

prazdny

Lístková roláda s panenkou a hubami

Bravčové mäso

Bravčovú panenku ochutíme soľou a opečieme zo všetkých strán na olivovom oleji. Po opečení okoreníme farebným korením a...

prazdny

Bravčová panenka s tmavými ringlotami

Bravčové mäso

Históra kucháskeho umenia nás už z dávej minulosti dostatočne informuje, že muži sa za šporákom nestratia....