Bravčová panenka
Bravčová panenka

Panenka so šalátom

moncika1 - bez fotkymoncika1, 10. februára 2018
Panenka so šalátom
Foto: moncika1
3
porcie
5 minút
príprava
20 minút
na 220 °C

Suroviny

1 kg
3 ks
9 plátkov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčovú panenku osolíme, okoreníme. Troška pokvapkáme s olivovým olejom. Necháme odležať v chladničke aspoň dve hodiny. Nakrájame na hrubšie kolieska, obalíme do slaniny. Pečieme v rúre na 220 stupňov cca 15 - 20 minút. Podávame s čerstvým šalátikom a strateným vajíčkom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
220 supňov??? O Dío... prasa zomrelo zbytočne... :/
1x afataga
Je to pekne naaranzovane a chutne ja to robim,ale necham to na panvici opiect z kazdej strany 4minuty a uplne to staci.
Az neskôr som si všimla, že sú to špízy.
Len aby sa to v tej rúre nevysušilo...