prazdny

Kolienkový perkelt na červenom víne so saturejkou

Bravčové mäso

Nedeľný obed z bravčového kolienka na červenom víne so saturejkou. V minulosti som už pripravila tento výnimočný...

prazdny

Falošná husacia pečeň

Bravčové mäso

Každý, kto má rád husaciu pečeň by mal vyskúšať aj túto dobrotu, ktorá je od...

prazdny

Bravčové karé s cibuľou a so slaninou

Bravčové mäso

Bravčové karé umyjeme, jemne osušíme obrúskom. Plátky mäsa osolíme, okoreníme a dáme na pekáč....

prazdny

Škótske vajce

Bravčové mäso

Vajcia uvaríme a olúpeme. Mäso pomelieme. Do mäsa pridáme soľ, rascu, majorán, ...

prazdny

Hrachová polievka v kotlíku

Bravčové mäso

Nielen chlebom je človek živý, ale aj hrachová uvarená v kotlíku nám život zachová. Žiadne mlieko, žiadne syry, no kolená uvarené v nej nám dajú sily....

prazdny

Bravčové soté so zemiakovou plackou

Bravčové mäso

Tentokrát nám ďalšiu slovenskú dobrotu zo salaša pripravili Jozef Mak a Juraj Bača.

prazdny

Bravčové srdce na cibuľke s horčicou

Bravčové mäso

Dnes obed z bravčového srdiečka na cibuľke a pridala som pre chuť aj kremžskú horčicu.

prazdny

Panenka podľa Matúša Krnčoka

Bravčové mäso

Moderátor Matúš Krnčok nám pripravil svoj obľúbený recept na jedlo plné vitamínov, proteínov a hlavne plné...

prazdny

Vietnamské Nem lui

Hovädzie mäso

Jednoduchý recept na vietnamské grilované mleté mäso, podávané aj ako fastfood.

prazdny

Ohromné bravčové plece v pomalom hrnci

Bravčové mäso

Tento recept mám tu z Varechy pod názvom božské mäso od @Katkaszaboova. Dávam ho len na pripomenutie tohto skvelého receptu....

prazdny

Horčičová krkovička pečená so zeleninou

Bravčové mäso

Krkovička naložená v horčici, pečená s cibuľou, paprikou a rajčinami. Ideálny nedeľný obed.

prazdny

Bratislavské pliecko podľa ČSN

Bravčové mäso

Toto retro jedlo poznajú najmä tí skôr narodení, bolo súčasťou jedálnička takmer každého hostinca, závodnej či školskej jedálne....

prazdny

Plnená paprika, tak ako ju robím ja

Bravčové mäso

Dnešný obed. Naša obľúbená plnená paprika.

prazdny

Bravčové Tonkatsu

Bravčové mäso

Veľmi jednoduchý spôsob, ako si doma pripraviť skutočné japonské Tonkatsu.

prazdny

Plnený jarný kaleráb

Bravčové mäso

Nie je to obed, skôr taký chrumkavý olovrant z jarného krehkého kalerábu.

prazdny

Medailóniky z bravčovej panenky s parmezánom

Bravčové mäso

S týmto jemným druhom bravčového mäsa pracujem zásadne v „rukavičkách“. Spravidla ho používam, keď „hádžem ramená“ pred vzácnejšími návštevami a chcem im pripraviť rýchlu „minútku“, než sa usadia a vypijú uvítací slovenský mok....

prazdny

Bravčové karé s lečom a ajvarom

Bravčové mäso

Mäso na šťavičke ako deti hovoria. Robil som toho viac. Zvyšok išiel do pohárov na rýchly obed....

prazdny

Bravčové mäso v paradajkovej omáčke

Bravčové mäso

Pridávam môj recept na bravčové plátky v paradajkovej omáčke.

prazdny

Plukovnícky guláš

Bravčové mäso

Tento recept som počul v Rádiu Slovensko1. Máme ho veľmi radi a je veľmi jednoduchý...

prazdny

Moje bravčové na smotane

Bravčové mäso

Toto je jednoduchý recept na bravčové na smotane.

prazdny

Bravčový guláš na pive

Bravčové mäso

Jednoduchý a výborný. A takto ho robím ja.

prazdny

Klobásové mäso z pohára

Bravčové mäso

Takéto mäso vraj bývalo v plechovkách. Tento recept som skúšal na viackrát, až sa to...

prazdny

Vyprážané bravčové rezne s cibuľovými zemiakmi

Bravčové mäso

Dnes som sa rozhodla, že uvarím takýto obed.

prazdny

Kuřecí galantina

Kuracie mäso

Kuře vykostíme na plát, který přikryjeme folií a naklepeme. Osolíme a opepříme.

prazdny

Grilovaná krkovička s bylinkovým šalátom Tabouleh

Bravčové mäso

Dnes vám prinášame mäsový recept, vhodný na letnú grilovačku. Tá grilovaná krkovička rozvoniava až sem. A k nej sme pripravili skvelý šalát libanonského pôvodu – Tabouleh....

prazdny

Bravčová pečeň na šalotke

Bravčové mäso

Jednoduchý a veľmi rýchly obed z bravčovej pečene.

prazdny

Ohnivé mäso so zemiakovou plackou (babou)

Bravčové mäso

Toto je môj recept na ohnivé mäso s plackou tak ako chutí nám.

prazdny

Bravčová pečeň so zemiakovými lievancami

Bravčové mäso

Zemiakové lievance: Očistené zemiaky uvaríme, pretlačíme, pridáme žĺtky, soľ, korenie, na drobno nakrájanú...

prazdny

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem

Bravčové mäso

Panenku odblaníme, osolíme a opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Během pečení ji obracíme a...

prazdny

Vepřová pečeně, libečková omáčka a jemný knedlík z toustového chleba

Bravčové mäso

Maso osolíme, posypeme trochou drceného kmínu (rasce) a dáme do pekáčku. Přidáme na větší kusy...