Bravčové rezne v cestíčku z kyslej smotany
Foto: olinecka
Na dnešný deň, oddychový a rýchly obed, ktorým potešíte doma aj náročných.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bravčové alebo kuracie rezne umyjeme, osušíme kuchynskou utierkou. Plátky naklepeme z oboch strán. Okoreníme mletým čiernym korením, dochutíme soľou.
- 2
Vajíčka vymiešame do penista, pridáme kyslú smotanu, Solamyl a pretlačený cesnak.
- 3
Každý rezeň obalíme v hladkej múke z oboch strán. Potom ponoríme do cestíčka a dáme na rozpálený olej, vysmážame z oboch strán do zlatista na miernom plameni 7-8 minút.
- 4
Po vybratí dáme na kuchynskú papierovú utierku, necháme odkvapkať olej. Podávame so zemiakovým pyré, šalátom alebo dnes u nás zemiakový šalát v marináde. Dobrú chuť.
Tiež bravčové rezne:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tak to sa teším, že sa recept páči.
Vydličkou do penista pridáme zbytok surovín do hladkej hmoty, pozdravujem.
Zdravim