Bravčová krkovička
Bravčová krkovička

Bravčová krkovička na červenom víne

ferno - fotkaferno, 29. novembra 2020
Bravčová krkovička na červenom víne
Foto: ferno

Najskôr som chcel robiť cigánsku, ale nakoniec z toho vzniklo toto :-)

Suroviny

3 plátky
250 g
100 ml
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátky mäsa som rozklepal, osolil, okorenil, potrel horčicou a posypal múkou.

  2. 2

    Na rozpálenom oleji som mäso opiekol s každej strany a vybral.

  3. 3

    Do výpeku som pridal ešte troška oleja a opiekol pokrájané šampiňóny. Zalial vínom a smotanou.

  4. 4

    Do panvice som vrátil mäso a chvíľu povaril.

  5. 5

    Podával som s opečenými zemiakmi s červenou cibuľou.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Lacné jedlá, Dusené

Diskusia k receptu