Foto: mojack
jednoduché a veľmi dobré.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Pláty som položila do pekáča - naozaj boli veľmi veľké- osolila a posypala korením na ryby.
-
2
Pridala som trochu masla.
-
3
Na panvici som do sklovita opražila 2 malé cibule.
-
4
Pridala som zmes húb. Také aké narástli pod Tatrami. Podusila som to a zamiešala vajíčka. Nezabudnúliť posoliť.
-
5
Praženica nemusí byt veľmi tuhá.
-
6
Preložila som na ryby.
-
7
Prekryla som plátkami údeného syra.
-
8
A zapieklo sa to pekne do hneda.
-
9
Upiekli sa zemiačiky.
-
10
Dalo sa na tanier
-
11
a už sa len jedlo.
Diskusia k receptu