Šťavnatý tuniakový šalát

diabambulka - fotkadiabambulka, 2. apríla 2011

Tento recept, robím už dlho a najdôležitejšie je ho minimálne 12 hodín nechať odstáť, aby prešli všetky chute. Určite sa oplatí počkať. Ja Zobraziť celý popisTento recept, robím už dlho a najdôležitejšie je ho minimálne 12 hodín nechať odstáť, aby prešli všetky chute. Určite sa oplatí počkať. Ja si ho pripravím večer a ráno máme chutné a zdravé raňajky :-)))

3
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

180 g
1 ks malé bez šťavy




Postup

  1. 1

    Tuniaka zlejeme zo šťavy, alebo oleja a dáme do misky. Pridáme lečo bez šťavy, osolíme a okoreníme. Všetko spolu premiešame a necháme 12 hodín odležať. Dobrú chuť :-)))

Diskusia k receptu

douglas
RCP pre jeho jednoduchosť sa mi veľmi páči. Mám svoj obľúbený rcp na tuňací šalát, ktorý chutí takmer každému, ale tuniaka a lečo som ešte nekombinovala. Lečo si robíme sami a preto nám všetko z neho pripravené dobre chutí. Vďaka @Diabambulka za tip! Foto chválim!
diabambulka
ďakujem snažila som sa :-) aj ja si zaváram sama lečo a všetko čo je s lečom milujem, lebo je to šťavnaté a to isté platí aj o tomto šalátiku, len ho treba nechať odstáť, aby sa spojili chute :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia