Foto: svetlana9
Tento recept je mojim obľúbeným, lebo má niekoľko výhod. Rozpočet na jeho prípravu je cca 1,6 € - urobí sa z neho najmenej 6 Zobraziť celý popisTento recept je mojim obľúbeným, lebo má niekoľko výhod. Rozpočet na jeho prípravu je cca 1,6 € - urobí sa z neho najmenej 6 porcií - jedna vyjde na 0,3 €. Tiež jeho príprava nezdrží dlho - ani riadu nie je veľa - xi...
porcií
príprava
Postup
-
1
Najvhodnejšie na prípravu tohto šalátu sú suroviny z - pozri fotografiu:
-
2
Cestoviny vysypeme do vriacej vody - nezabudnime vodu osoliť, dať vegetu a pár kvapiek oleja. Varíme maximálne 6-7 minút od bodu varu a na miernom ohni. Prelejeme cez sito a prepláchneme studenou vodou.
-
3
Vložíme do misky, vysypeme tuniaka - celý obsah konzervy a premiešame.
-
4
Necháme chvíľu odpariť a primiešame celú tatarskú omáčku.
-
5
Odporúčam pridať trochu oleja, cestoviny to majú rady.
-
6
Môžeme konzumovať. Verím, že si tento šalát obľúbite pre jeho jednoduchú prípravu, nízky rozpočet a úsporu času pri varení.
Diskusia k receptu