Náš dnešný veľkopiatočný obed. Zobraziť celý popisNáš dnešný veľkopiatočný obed. Toto jedlo rada pripravujem,lebo je nenáročné na čas.
príprava
na 160-170 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Množstvo neuvádzam,Každý si pripraví podľa počtu osvob.Filety roznrazím a pokvapkam citronom.Očistené zemiaky pokrajam na kocky ,na panvicu si pokrajam cibuľu,dám oleja a zemiaky.Osolím.Prykryté dám piecť do rúry.(fotka sa mi nejak nevydarila).   
- 
                                                    2
                                                    Zemiaky som upiekla a ked boli hotové tak som na ne pokladla filety .Osolila som ich bylinkovou soľou a dala do rúry ešte na 15 min.prikryté.   
- 
                                                    3
                                                    Po 15 min som natrela tatarkou,rúru prepla na vrchné pečenie a ešte na 10 min.dala zapiecť.   
- 
                                                    4
                                                    Po upečení naporciujeme.   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu