Pangasius

marianna76 - fotkamarianna76, 15. apríla 2011

dobré, rýchle a ľahké aj na žalúdok...

Suroviny

5 PL
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Rozmrazenú rybu umyjeme, usušíme, posolíme. V tanieri si zmiešame hl. múku, trochu soli, korenie na ryby, grilovacie, obalujeme rybu, ktorú opečieme na troche oleja z oboch strán.

  2. 2

    Ja som k tomu uvarila ryžu, do ktorej väčšinou pridávam aj trochu pohánky.

  3. 3

    Zeleninku som uvarila v troche osolenej vode.

Diskusia k receptu

evanaaa
Minulý týždeň som takto aj ja robila rybu, tuším Aljašskú tresku, ale obal mi pri vyprážaní zliezol a ryba sa rozpadávala, čo sa mi vždy nestáva. Teraz neviem, či som ju mala len trochu rozmraziť alebo vôbec.
arasidka
túto rybu mávame často na stole, je chutná. Ale skôr, než ju obalíme, tk ju klasicky namočíme do mlieka, predsa len trochu tej "rybaciny" mlieko stiahne. Manžel do mlieka pridáva pre seba i trochu rozotreného cesnaku, potom má zase inú chuť, ale ja to nemám rada.