Tatarák z matjesov a reďkovky

sjuz - fotkasjuz, 24. apríla 2011
Tatarák z matjesov a reďkovky
Foto: sjuz

Je mi jasné, že tatarák je len tatarák:), ale keď môže byť z lososa, môže byť aj z matjesov:)!

20 minút
príprava

Suroviny

2
1 zväzok
troška:)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filety osušíme a pokrájame nadrobnúčko. Tiež reďkovku.

  2. 2

    Zmiešame, osolíme, okoreníme a necháme 10 minút postáť.

  3. 3

    Jogurt zmiešame so štipkou cukru a premiešame s matjesami a reďkovkami. Rozdelíme na plátky chlebíka, ozdobíme a podávame:) Ja som opiekla kolieska z rožka, a podávala na nich.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
môže byť aj z matjesov... jogurt tam perfektne pasuje, navrchu je kúsok citróna? super kombinácia...
hej, citrón...ale tá fotka sa mi nejak nevydarila...:)), aj som váhala, či to sem kvôli nej dať, ale matjesy mám rada, a toto je fakt mňam:)
ale dík:))
Len vôbec nechápem, prečo je to "tatarák". Pointa tataráka z lososa spočíva v tom, že sa losos naseká na jemné kúsky, že je surový... teda má veľa vlastností hovädzieho tataráku, aj keď chuť je pochopiteľne iná. Tento "tatarák z matjesov" mi skôr pripomína vlašský šalát alebo tresku. Je to skrátka šalát... mýlim sa? Bez ohľadu na to, že to môže chutiť a aj to dobre, fotogenicky vyzerá.