Jablkový šalát so sleďovými filetami
Roman Horváth
šéfkuchár Alexandra Šport hotela v Púchove, 22. mája 2011
šéfkuchár Alexandra Šport hotela v Púchove, 22. mája 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Jabĺčka zbavíme šupky a jadra. Jablká a kyslé uhorky nakrájame na malé kocky, cibuľu najemno a všetko spojíme smotanou a dochutíme koreninami.
- 2
Zemiaky olúpeme, nakrájame na malé kúsky a uvaríme. Ešte horúce orestujeme na masle spolu s posekanou petržlenovou vňaťou.
- 3
Pripravený šalát naservírujeme na tanier spolu so sleďovými filetkami a varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu